Inga produkter i varukorgen.

TINGS Home

​​Välkommen till TINGS Home – din ultimata destination för stilrena och prisvärda inredningsdetaljer som lyfter ditt hem till en ny nivå av elegans och komfort. Vi förstår vikten av att omge sig med ting som inte bara är vackra utan också klassiska, och det är precis det vårt sortiment erbjuder.

Produkter som erbjuds med Tings Home

Att leverera prisvärda produkter som passar alla, det har varit TINGS filosofi sedan starten 2006. Hos oss på TINGS får form och användarnytta alltid stå i fokus ihop med överkomliga priser. Våra nära samarbeten ihop med Markus Aujalay och Mischa Billing borgar för att vi kan leverera köksprodukter som båda med stolthet kan sätta sitt namn på. Vi har även en serie väskor som marknadsförs under varumärket TINGS travel som vi tar fram i samarbete med våra partners. Vårt mål är helt enkelt att marknadsföra bra, kvalitativa produkter som verkligen används och slitas på varje dag.

Exklusiv kollektion som du bara hittar hos oss

TINGs Home strävar efter att erbjuda en exklusiv kollektion av heminredning som inte bara tilltalar ögat utan också skapar en atmosfär av harmoni och glädje i ditt hem. Varje produkt är noggrant utvald för att säkerställa både stil och prisvärdhet, vilket gör det möjligt för alla att skapa sitt drömhem utan att kompromissa med plånboken.

I vår kollektion hittar du allt från eleganta dekorationer till praktiska vardagsartiklar. Vårt fokus ligger på att erbjuda dig ett brett utbud av ting som kan användas för att skapa en personlig touch i varje hörn av ditt hem.

Skapa din dröminredning med TINGS Home

Vi tror starkt på att inredning inte bara handlar om att skapa en visuell njutning, utan också om att skapa en positiv atmosfär som påverkar ditt välbefinnande. Därför strävar vi efter att erbjuda produkter som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionella och hållbara. På så sätt kan du njuta av skönheten i ditt hem under lång tid framöver.

Make people happy är inte bara en slogan för oss; det är en filosofi som genomsyrar allt vi gör. Varje produkt i vårt sortiment är utvald med omsorg för att sprida glädje och skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Vi tror på kraften av vackra ting att lyfta ditt humör och skapa minnen för livet.

Så ta steget mot att förvandla ditt hem till en fristad av skönhet och glädje med TINGS Home. Utforska vår kollektion och låt våra produkter inspirera dig att skapa ditt drömhem, där varje ting har en historia att berätta och varje rum blir en plats fylld av kärlek och harmoni. Välkommen till TINGS Home, där skönheten i ting gör hemmet vackrare.

Make people happy!

Trading Gifts Sweden AB

Kontaktuppgifter

Trading Gifts Sweden AB

Org.nr 556704-4671

Kärrgatan 6

504 41 Borås

Mail: info@tings.se

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss.

Såhär hanterar vi er information: tings.se/integritetspolicy/

Tack

Vi återkommer!

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå