Inga produkter i varukorgen.

Frakt, retur och bytesrätt (ångerrätt)

Fraktinformation

Normal leveranstid: 2-5 arbetsdagar.

Vi skickar våra paket med: DB SCHENKER

Här kan du söka ombud för att hitta nämaste in- eller utlämningsställe för ditt paket: KLICKA HÄR.

Retur och bytesrätt (ångerrätt)

Du har full retur- och bytesrätt på alla varor inom 14 dagar. Vid en eventuell retur kontaktar ni oss på 033 – 13 30 70 eller maila: info@tings.se för vidare information. Paketet skall skickas som Schenker ombudsretur. Kontakta oss för att erhålla retursedel. Lämna alltid paketet på samma ställe där du hämtade det. Skicka aldrig returer som postförskott/efterkrav. För att underlätta vår hantering, medsänd originalfakturan/returnotan. Om du returnerar alla beställda varor betalar vi tillbaka varans pris samt frakt avgift om det har varit fel på varan/varorna.

Reklamation – felaktig eller skadad vara

Skulle en skada ha uppstått när du får paketet, anmäl detta genast till utlämningsstället eller till oss. Om det är fel på varan ska du reklamera detta snarast. Ange orsak till returen på returnotan/ fakturan och uppge gärna ditt telefonnummer. OBS! Kontakta alltid oss innan ni returnerar något. Konsumentköplagen gäller och tvister rörande reklamationer kan hänskjutas till Allmänna Reklamationsnämnden.

Ersättningsvara

Om en vara tagit slut för gott och vi har en likvärdig eller bättre vara, som vi kan erbjuda till samma pris, skickar vi den för påseende.

Vill du inte ha den, får du självklart sända tillbaka den och få pengarna tillbaka.

Ni kan maila oss på info@tings.se. Går även bra att ringa:

033 – 13 30 70 om ni har frågor. 09:00-16:00 vardagar.

Lunchstängt: 12:00-13:00

Köpinformation finner ni här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå